På väg mot nya äventyr!

Tänkte att det kunde vara på tiden att testa på det där med att blogga nu... Det har ju trots allt hänt en massa saker; så som flytt till Spanien och dessutom fick jag en lillasyster på köpet, inte helt fel!

Så vi får väl se vad som händer och sker, jag menar början har ju inte varit att leka med. Vi har hunnit bli utskällda av en sur tant på flygplatsen i Köpenhamn, ingen aning om varför. Men något måste vi ju ha lyckats ställa till med... Väl framme i Spanien höll vi inte på att komma hem till huset p.g.a. all snö, utan vi fick åka och ta en fika, där fick Lillasyster tag på en trögflytande varm choklad, vi försökte dock fixa till den med lite mjölk men vi gav upp och valde att överge den istället. Vi lyckades komma fram, eller åtminstone trodde vi det, 100 meter ifrån huset tar det stopp i en brant backe och vi får gå ut och knuffa upp bilen! Nåja det gick ju det med men vi verkar inte ha den bästa turen.

Ikväll bär det av till byn som ligger närmst ödemarken vi bor i. Jag och Lillasyster ska se om vi inte kan börja på en dansskola som finns där! Får väl se hur bra det går då dansläraren inte verka prata engelska... Vi har iallafall lyckats få fram att vi kan välja mellan magdans och flamenco, och bara det tycker vi är bra jobbat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0