Massa mys!

Ännu en toppenhelg! Detta kan jag verkligen vänja mig vid.
Jag minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde igår, eller jo vi kollade på Austin Powers ju! Haha, värsta roliga filmen ju, fast det visste jag redan i och för sig. Var megatrött när det var dags för sängen men kunde inte somna, slutade med att vi pratade till typ 6 på morgonen. Snacka om att jag var trött idag när jag vaknade. Eller jag fick sovmorgon. J steg väl upp vid 10 kanske och fixa och dona. Han lät mig sova till typ 12 och sedan gjorde han frukost till mig. Väldigt trevligt må jag säga! Hoppade sedan in i duschen och undertiden städade han, värsta huslig idag ju. Men inte mig emot! Jag diskade ju faktiskt igår... hehe... Det är dåligt väder ute så vi har varit inne hela dagen. Har fått hjälp med brevet till mitt lilla fadderbarn i Ecuador, väldigt smidigt att ens pojkvän snackar flytande spanska! Just nu lagar gullungen mat, någon thaigrej med ris och sånt där. Doftar VÄLDIGT gott! Tror det blir en tupplur efter maten för jag sitter redan och halvsover fast jag ätit massa godis, borde ha sugar- rush men icke...

Sammanfattning, igen...

Har varit lat, igen... Jag vet... Men jag börjar tröttna på det där med dator, på tiden kanske men ja... Så är det i alla fall.
Hade toppenväder igår. Stor sol och över 19 grader! Sommaren har äntligen kommit, jag var duktig och tvättade båda bilarna, både utanpå och inne i. Var något stolt när jag var klar. Blev även rejält irriterad på grannen, som vanligt. De bara står och gapar och skriker på hundarna hela tiden. Tröttsamt. Underbara hundar som bara behöver lite vägledning. Alla är vi väl lite vilse om vi inte vet vart vi ska eller hur vi ska ta oss dit. Hörde något bra för ett tag sedan, minns inte riktigt vart men bra var det. "Det spelar ingen roll hur fort du springer om du inte vet vart du ska".
I onsdags var jag på cirkus med J, massa djurrättsaktivister utanför, trist. "Du är på cirkus, fängelse på turné", aja vill de pyssla med sånt är det ju upp till dem. De tappade allt när de började med att släppa ut minkar och skit enligt mig. Men men sånt är livet. Inte mitt problem, jag sköter mina djur och på cirkusen där såg jag inget fel. Där var hästar och hundar. Väldigt trevligt.
I torsdags var jag på bio med min extrafarfar! Vi såg Avatar, 3D. Mycket bra film! Först fastna jag inte riktigt, men efter en stund kom man in i den riktigt och det var banne mig en Väldigt bra film!
Sitter i Hässleholm nu hos min kära pojkvän J. Funderar på att äta lite kanske, men vi får väl se, är inte så värst hungrig. Tiny var förbi här innan och kidnappade Diana. Får se när jag får tillbaka henne, borde vara nu någon gång tror jag.
Nä nu får det nog faktiskt bli "frukost" ändå, även om klockan är 14 snart och jag varit uppe sedan 10. hehe...

Underbart!

Har haft en underbar helg!

I fredags åkte jag till Kristianstad för att kolla när J hade spelning med sitt band. Väldigt duktiga! Fast jag kände mig lite ensam, men det gick ju bra ändå. Vi stannade kvar ett tag till och kollade på några som hette typ Wulfgar, bra de med ju men J är ju såklart den bästa! Efter en stund åkte vi tillbaka till Hässleholm till honom för att sova, det gick inte så bra eftersom han blev lite sjuk, stackaren. Inte alls kul det där, men somnade i alla fall sedan. När vi vaknade på morgonen efter var J väldigt trött och undrade om vi verkligen var tvugna att åka till Lund för han var verkligen jättetrött, men jag informerade om att klockan inte ens var 7.30 och att vi faktiskt kunde sova lite till. Omkring 11 var vi piggare och en timme senare begav vi oss hemåt. Mamma hade lagat pannkakor när vi kom hem och det var väldigt trevligt. Jag och J lagade fruktsallad, det gick SÅ bra, haha. Att skala frukt var inte hans grej riktigt. Men det blev ju bra tillslut. Och kul var det. När mamma åkt till extramormor blev vi ensamma och han försökte lära mig att growla, hur det nu stavas, och det var sjukt svårt alltså. Men jag ska lära mig! Var väldigt mysigt i alla fall, även om vissa idéer kanske inte var så smarta. Men massa kul! Det blev en spansk kvällsmat eftersom vi lagade mat vid 22-tiden. En halvtimme senare kom mamma hem och då gick vi och la oss. Jag måste verkligen skaffa en större säng. Även om jag var sjukt trött var det svårt att somna för vi låg som packade sillar alltså, 90 cm är sjukt lite alltså! Men man säger ju "finns det hjärterum så finns det stjärterum" =) Lämnade honom vid tåget idag, och åkte sedan till Bjärred med mamma för hon skulle hämta en bok. Uträttade lite ärenden och åkte sedan hem och sov! Känner att jag nog borde sova nu med snart. Nu ikväll var jag, mamma och extramormor på bio, "It's complicated", så sjukt kul film! Skrattade så det kom tårar, verkligen en sevärd film!

Det var verkligen en superhelg!

Hoppas att dagarna ska gå fort så det snart är onsdag, längtar så mycket! Ska på cirkus med J då, kommer bli massa trevligt! ^^

Ajajaj...

Jag tror jag glömde hjärnan i Spanien alltså... Ljuset är tänt men där är ingen hemma.

Igår rusade jag in på Tropikhuset klockan 15.00 med andan i halsen och bad om ursäkt för att jag kom precis när de stängde, men jag ville så gärna hälsa på ju! Alla i hela butiken stod som frågetecken och bara stirrade på mig, tillslut sa ägaren, men Sanna vi stänger ju klockan 18 idag, det vet du väl? Det är på lördagar vi stänger 15 ju? Så jag bara ja men det är väl lördag idag eller? Då brast alla ut i skratt och undrade om jag va riktigt nykter. Jag förstod inte alls vad som var så himla kul och tillslut sa de till mig att det inte var lördag utna MÅNDAG! Jisses alltså, hur fasen kan man missta en måndag för en lördag?

Idag hade jag koll på läget, eller åtminstone trodde jag det. Blev uppringd av en från Malmö, ska på jobbintervju nästa vecka, JIPPI! Ser verkligen fram emot det. Vill ju stanna i Skåne nu... I alla fall, glad i hågen var jag, kollade upp när Pappas flyg landade och gav mig av mot Svågertorp. Jag parkerade och spatserade in i vänthallen eller vad man nu ska kalla det. Lagom till att jag ser honom komma gåendes börjar jag rota efter nycklarna, jag vill ju som vanligt ha koll på vart mina grejer är. Jag hittade dem inte, men tänkte att de har väl hamnat underst i väskan. Vi gick mot bilen och jag letade vidare, jag tyckte att jag hörde dem så de va ju där i åtminstone. Men icke jag vände ut och in på hela väskan och kollade i mina fickor och över allt. Nycklarna var borta! Fick ännu mer panik när Pappa gör upptäckten att de sitter kvar i tändningen! Direkt börjar jag fundera på hur jag ska få ut dem, krossa en ruta kanske? Men pappa tyckte det var lite väl drastiskt och frågade om det inte fanns någon som kunde komma med extranyckeln som fanns där hemma. Jo såklart, att jag inte tänkte på det. Jag hade ju inte glömt telefonen i bilen som tur var så jag ringde upp vår inneboende och frågade vad han pyssla med och om han möjligtvis skulle vilja ta en tur till Svågertorp. Efter en timme stod han där med nyckeln och var en riktig räddare i nöden! Förstår inte alls hur jag kunde glömma nycklarna, har ju aldrig hänt innan! Men att bilen låste sig fast nyckeln satt i var ju väldigt dålig, det går inte i min bil, då låser den upp sig igen, jag har provat! Men i myran gick det tydligen alldeles utmärkt...

Något sena gav jag och Pappa oss i alla fall iväg mot Båstad. Jag skulle lämna av honom där och hämta hem min lilla älsklingskanin Hugo! Fick god mat hos Pappa och fruktsallad till efterrätt, inte alls illa det heller! Så efter ett besök där gav jag och Hugo oss hem med mätta magar, Hugo fick ett knäckebröd som färdkost så han blev nog mätt han med!

Nu är vi i alla fall hemma och än har jag inte kommit på något jag glömt, men nu skriver jag upp ALLT (jag minns) eftersom min hjärna verkar ha tagit semester...

Då var det kanske dags igen...

Nu har det verkligen varit ett uppehåll här, men jag har haft så mycket annat för mig så tiden försvann. Jag tänkte att eftersom jag ändå sitter uppe och har något urinvägsinfektionliknande kan jag ju skriva här, för sova funkar ändå inte.

Jag har i alla fall varit uppe i Norrköping på den där intervjun, får svar om ca 2 veckor, så vi får väl se hur det går. Lite udda att vi var 8 pers på intervjun samtidigt, men jag antar att det finns någon logisk tanke bakom det med, typ se hur man kommer överrens med andra eller något.

Var uppe hos mormor och morfar i Öre bro med, väldigt trevligt må jag säga, fick träffa min sötnos Candy med. Först var hon ju något sur och avvaktande men det tog inte så jättelång tid innan hon strök sig mot mina ben och spann igen! Har saknat henne till tusen!

Såg väldigt mycket djur denna gången! Totalt blev det 3 älgar, 1 räv och 15 rådjur, det är banne mig inte dåligt alltså.

Hm, funderar på om det är något mer som hänt under veckan. Har varit i Hässleholm och haft det superbra, visste dock inte att det var ett så litet ställe mitt ute i ingenting! Men men sånt är livet.

Imorgon, eller ja senare idag, kommer Mamma hem till Sverige en sväng! Himla trevligt det, och på tisdag ska jag hämta hem Hugo med, åh vad jag längtar efter min lilla hårboll! Idag hämtade jag hem Diana från Linn, har verkligen saknat henne mycket. Hon och jag satt och kolla på något criminal minds liknande program, minns visserligen inte vad det hette men det var något sånt. Diana var extremt ointresserad av det hela och tyckte det var en bättre idé att sitta på min fot och sova.

Bara tre dagar kvar! wiiee

Ska göra ett försök att sova nu tror jag, är så himla trött men det är sjukt svårt att somna när man fryser och det känns som att man måste kissa precis heeela tiden! Fattar inte hur jag kan ha fått det alltså! Har inte suttit på en enda sten eller något alltså!

<3



Ett år sedan idag =(

FinFint!

Min shoppingrunda igår gick superbra! Det tog i och för sig ett bra tag innan han lyckades hitta, eller jag fick gå och möta honom rättare sagt. Jäkla spanjorer som inte lyssnar på instruktioner! De vill bara ha en pusselbit i taget och då går det åt skogen, men vi lyckades ju ändå!

Jag har i alla fall ingen aning om vart vi var, men det var trevligt ändå! Han hade nog i och för sig inte så kul, men han gick runt med mig. Jag hitta inte någon svart klänning, det blev en svart tunika med någon skum text som jag inte såg innan utan mamma fråga om den när ja kom hem. Jag köpte även en glitterbomb! En rosa sådan, och jag funderar stark på att ha den på mig på lördag! Sjukt fräck va den! Paljetter is the shit alltså! haha

Javi 1 följde med hem på middag, fast han sa till mig innan att han inte var hungrig för det var ju inte så länge sedan han åt lunch, notera att klockan då var 18.00 haha. Han tryckte i sig lite spaghetti och köttfärssås, men jag undrar hur de gick med hans middag sedan vid den "riktiga" tiden, omkring 22-23...

Internet fungerade bra igår, åtminstone när jag var hemma, och idag har det funkat bra med! JIPPI!

Nu är det bara imorgon kvar sen kommer jag heeeem! =)

haha vi var så bra på att beställa läsk!



Una cola con pajita, por favor! haha!

Sammanfattning

Det är lite jobbigt med att få upp bloggsidan nu, men jag har lyckats nu! Får se hur länge det håller!

Det har hänt så sjukt mycket roliga saker att ni inte anar! Jag och Lillasyster har hittat på en jäkla massa saker alltså. Allt från att "luftjucka" i mataffären (för att undkomma en vagn som var rätt påväg in i sidan på mig) till att spela biljard med två främlingar!

Vi var i alla fall och handlade för ett tag sedan och jag och Lillasyster traskade iväg på vårt håll för att leta upp tacostillbehör. Nog för att vi visste att vi alltid har kul vart vi än är men SÅ kul kunde vi inte gissa. När vi äntligen hittat hyllan med tacossaker, efter att ha sprungit runt och fått en massa choklad som va såå god men som inte fanns i butiken än, så började vi fundera på vad vi egentligen behövde. Två sura killar trängde sig förbi och putta bort oss medan vi funderade, aja ingen större skada skedd så vi funderade vidare. Rätt vad det är ser jag i ögonvrån hur en rejält packad kundvagn är påväg mot mig, snabb som jag är skjuter ja in rumpan mot tacoshyllan och undkommer med några cm att bli träffad. Lillasyster som inte sett det hela tittar väldigt skumt på mig och börjar asgarva för det såg nog jätteskumt ut. Folket som styrde (eller i alla fall försökte) började prata på utav bara den och då insåg hon vad som hänt men då skratta vi ännu mer eftersom vi inte hade en aning om vad människorna sa! Men de gick lika bar de för "loco" fattade vi och vi bara nicka och höll med. Haha! Så himla kul, vi träffa på dem några gånger till under vår shoppingtur men vi flinade lika mycket då! Mamma sa att vi bara inbillade oss och att det inte alls va oss de tittade på men sörru där hade hon feel! Vi vinkade och sa Hasta luego när vi åkte därifrån utan att ha fått något nummer (eftersom killen inte vågade gå fram när han såg mamma, jäkla sätt alltså). Lite tråkigt men kul hade vi haft.


I lördags skulle vi in till Guadalajara för att gå på marknad, jag, mamma och Lillasyster. Vi missade tyvärr marknaden eftersom de stängde en timme tidigare... Vi hittade däremot en ny polare! Eller ja, han hittade oss, han varnade oss om att de blåa sträcken betydde betalparkering, men de visste vi redan, men de va ju en snäll tanke. Vi var påväg därifrån när jag traskade över till honom och informerade om att vi faktiskt inte kände någon här och undra om han bodde där. Jepp det gjorde han, han heter Javier och är numera våran polare. Inte så illa det där, han har dessutom pluggat lite i Sverige så han kunde både engelska och liite svenska. Vi blev inbjudan att följa med honom och hans kompisar på någon sorts tennis på kvällen och vi tackade naturligtvis ja. I och för sig blev det bara jag och Lillasyster, men det gick ju lika bra det. Det blev ingen tennis, men en rundvandring i stan med Javier 1 och 2 (hans polare hette samma sak), väldigt trevligt var det. Vi spelade även biljard och Lillasyster var en hejjare på det där! Själv lyckades jag sätta både den vita och den svarta bollen i hålen titt som tätt. Det fixade Javier 2, han "rååkade" sätta handen för hålet och plocka upp dem då och då... Det kallar jag gentleman, men även om de fuskade till vår fördel vann de hela tiden... Vi traskade vidare och de visade oss några kakor som var typiska för Guadalajara, mums säger ja bara! Lite väl kladdiga möjligtvis men det går bra det med. Vi fortsatte till en pub någonstans och hade jättetrevligt, och för första gången såg vi spanjorer som såg bra ut. Det var en väldigt bra kväll, det blåste i och för sig lite för mycket, men vad har man en syster till annars om man inte kan hålla i henne när man håller på att blåsa bort?

Ska snart iväg och shoppa med min nya polare Javier (1), ska bli intressant, han ska komma och hämta mig och köra till Alcampo (hur de nu stavas). Vi får se vad som händer och sker efter det!


RSS 2.0